Blistao je protekle polusezone, i bio motor Krupe ka jesenjoj tituli u šampionatu Republike Srpske. Njegovo ime je Miloš Perović, kršni Hercegovac, koji je pripitomio Vrbas u prelijepom kanjonu Tijesno”, tamo gdje se Krupa ulijeva u stariju sestru, golovi su padali kao na fudbalskoj traci….

– Završena polusezona, duga i naporna, turbulentna, svi znate kako smo je počeli, a na iznenađenje svih završili pobjednički. Odmah da kažem, moj posao je da postižem golove, i ovih 13 i još pet asistencija su djelo cijele ekipe, a ja sam samo isplivao kao produkt sjajnog kolektiva koji je sa klupe predvodio Vladimir Ilić. Moram biti zadovoljan svojim učinkom, ali opet kažem, zahvaljujem se saigračima, Stručnom štabu, Upravi, i svim ljudimakoji su bili uz Krupu, jer bez cijeog tog tima, ne bi na kraju bilo ni ovakvih rezultata – ističe “matador” Miloš Perović.

Nema dilemu da će slično biti i na proljeće.

– Napravljen je veliki posao, ali siguran sam da nećemo stati na ovome, već da ćemo u još jačem ritmu nastaviti i na proljeće. Biće dosta teže, jer postali smo “trn u oku” svim ekipama, ali uz kvalitet koji imamo i želju da uspijemo, sigurno da će i proljeće proći u našoj dominaciji – nastavlja Miloš.

Za kraj je, ipak, izdvojio jedan gol ove jeseni.

– Svi su dragi, i imaju težinu, ali onaj u Novom Gradu protiv Slobode u posljednjem minutu za pobjedu nekako mi je najviše legao na srce. Nisu nam davali puno šansi na “Mlakvama”, a eto, mi smo ih dva puta dobili na njihovom terenu, što samo pokazuje da je fudbal uvijek nepredvidiva igra – zaključio je Miloš Perović, po mnogima prvo ime elite Srpske ovoe jeseni…..