Dan uoči završne borbe za „duplu krunu“ Nikola Pejović produžio je ugovor sa FK Borac za još jednu sezonu!

Nikola je u „crveno plave“ redove stigao januara prošle godine, a kako kaže, nije imao niti najmanju dilemu kada je stigla ponuda klupskog rukovodstva o produžetku saradnje.

-Drago mi je što ću i naredne sezone nositi dres Borca. U Banjaluci se od prvog dana osjećam kao kod kuće, a za sve u klubu imam samo riječi hvale. Sa ekipom i saigračima proživio sam mnogo lijepih trenutaka, a sada je stigla i šampionska titula. Nadam se da ćemo ovu sezonu okončati osvajanjem „duple krune“. To je želja i cilj svih nas – rekao je Pejović nakon potpisivanja novog ugovora.

Oliver Jandrić, sportski direktor “našeg kluba,”crveno-plavih” kaže da je želja svih da okosnica ekipe ostane na okupu i za narednu sezonu.

-Nikola je svojim ponašanjem na i van terena pokazao na djelu koliko je privržen našem klubu i drago mi je što će i naredne sezone biti dio naše fudbalske porodice. Mi polako privodimo kraju sezonu u kojoj želimo da osvojimo „duplu krunu“, ali uveliko radimo i na formiranju tima za narednu sezonu i cilj nam je da budemo još jači – rekao je Jandrić