Ove zime Jovan Vladimir Pavlović iz Banjaluke, redova Željezničar Sport Team preselio se u Slovačku, prvoligaša Trenčina. Iako je igrao na pripremama u Antaliji još uvijek čeka debi za prvi tim. Ali to mnogo i nebrine Pavlovića koji ističe da je za sada i više nego zadovoljan svim onim što ga okružuje u Slovačkoj.

-Čak i više nego što sam priželjkivao! Nije mi trebalo više od pet dana da se uklopim u ekipu. Momci su super, predusetljivi, a i jezik nam je sličan, pa i sporazumijevanje ide odlično. Slovaci su veoma ugodan narod, a i ekipa je odlična. Radi se odlično na treninzima, i svi snestrpljenjem čekaju plej-of. Kada je u pitanju moj nastup, trener me često šalje u Omladinsku ekipu, igrao sam već nekoliko utakmica, kako bi stekao rutinu. Siguran sam da i debi za seniorsku ekipu nije daleko – priča Jovan Vladimir Pavlović.

Zima je okovala i Slovačku, slično kao i u našim krajevima….

-Baš je hladno, temeratura je oko 10 podijoka ispod nule, ali uslovi su fantastični, nema govora o nekom prekidu rada. Za sada sve ide svojim tokom, i kako vrijeme odmiče sve više uviđam d asam napravio pun pogodak dolaskom u Trenčin –poručio je Jovan Vladimir Pavlović.