Fudbaleri trnske Sloge vrijedno treniraju za nastavak sezone na drugoligaškom Zapadu, a Uprava riješava finansijski dio poslovanja. Sve dileme, ako ih je i bilo, da li će Sloga nastaviti sezonu otklonjene su, a član Upravnog odbora Miloš Komljenović ističe da se klub konsoliduje na svim poljima.

-Izmirili smo dio obaveza prema OFS Laktaši, isto tako i prema FSRS, pa sada mirno ulazimo u sezonu. Igračima su takođe isplaćena zaostala dugovanja. Kada je u pitanju igrački kadar, istina je da su nas napustila četiri igrača, ali komezovali smo to iz vlastitih redova, jer smo prvom timu pridodali nekoliko igrača iz omladinskog pogona. Nema straha za sudbinom Sloge, vremena nisu niti malo laka, ali kako nama tako i drugima, snalazimo se na sve načine da klub funkcioniše barem približno normalnim uslovima –kaže Komljenović.

Prva ekipa nešto je kasnije krenula sa pripremama nego druge ekipe (10. februara), a treninzi se održavaju na stadionu u Trnu i balonu u Klašnicama, zavisno od vremenskih uslova. Pored prvenstvenih obaveza u Trnu se spremaju i za još jednu stavr, a to je veliki jubilej kluba, osam decenija rada Sloge iz Trna.

– Za tu priliku imamo i Organizacioni odbor, imaćemo svečanu Skupštinu, a već sada za kraj prvenstva dogovorena je prijateljska utakmica između veterana Sloge i vetarana Crvene Zvezde. Sigurni smo da će to biti spektakl, kako na terenu, tako i van njega, jer 80 godina nije mala stvar. Imali smo veliku želju da za jubilej napravimo i monografiju, ali iz objektivnih razloga ona neće sada ugledati svijetlo dana. U svakom slučaju pred nama je dosta obaveza, ali uopšte ne sumnjamo da ćemo ih sve na pravi način riješiti na zadovoljstvo svih naših poklonika i simpatizera u Trnu, a njih nije malo –zaključio je Miloš Komljenović, član Upravnog odbora FK Sloga iz Trna.