Kao što je i najavljeno ljetos na kampu FK Partizan koji je održan u Glamočanima uz asistenciju ŠF Mladost, najbolji dječaci imaće priliku da rade i treniraju u čuvenoj “crno-bijeloj” školi na stadionu u Humskoj.

Obećano – ispunjeno!

Na sportskim terenima Teleoptik, popularnom Zemunelu, našla su se četiri dječaka godište 2007/2008 koji su radili pod palicom trenera Zvonka Popovića, a u Beogradu borave od utorka do nedjelje.

Riječ je o Strahinji Štrkiću, Marku Janjušu i Nikoli Srdiću (Laktaši), te dječaku Mateju Kitiću iz Teslića. Dječake je u Beogradu dočeko trener, i odmah ih uveo u svijet velikog kluba što svakako jeste Partizan.

Sa fudbalerima su i roditelji koji takođe nisu skrivali zadovoljstvo, što im djeca rad, treniraju i uče u Partizanu.

– Znali smo po dosadašnjim pričama da je Omladinska škola Partizana prva, ali moram da budem iskren i kažem da je ovo i više od očekivanja, kako smo dočekani u FK Partizan. Iskoristio bi priliku da se zahvalim, kako trenerima Partizana, tako iorganizatoru kampa i saradnje koju je napravio Milenko Petrović – riječi su Siniše Štrkića, oca od Strahinje.

Zadovoljiće sigurno, ali ono što je najvažnije da će cijelog života nositi u sebi da su bili dio “crno-bijele” porodice….