Učiti, učiti i samo učiti!

Parola je i najmlađeg trenera Republike Srpske Vladimira Ilića, kouča jesenjeg šampiona Republike Srpske Krupe, koji umjesto zasluženog odmora ide po nova iskustva.

Destinacija je Grčka!

– Od petka (3. decembra) i u narednih 15 dana sam u Grčkoj u prvoligašu Asterasu iz Tripolisa, gdje ću pokušati da se nadogradim kao trener, da učim i vidim kako to izgleda život 24 lčasa u jednom tako ozbiljnom klubu. Tu je srpski trenerski tandem Milan Rastavac i pomoćni trener Goran Šuala, nekadašnji as Vojvodine i Crvene zvezde, i sigurno da će mi preko njih biti olakšan posao i komunikacija. Asteras će odigrati tri utakmice u tom periodu, moja želja je da se vratim iz Grčke sa novim iskustvima, koje bi mogao prenijeti i na Krupu – kaže Ilić.

Asteras se trenutno u šampionatu Grčke nalazi u sredini taele, tačnije na devetoj poziciji sa 13 bodova.

Njamlađi Ilić propustiće i završno okupljanje ekipe koje je zakazano za petak u 13.00 časova u banjalučkom restoranu “Studenac” na obalama Vrbasa.

– Biću već na putu za Grčku, a igrači će završnim ručkom otići na kratkotrajnu pauzu, jer od 13. decembra dobiće individualne programe da rade po njemu, a novo ukpljanje i zvaničan početak priprema zakazan je za 17. januara – dodao je Ilić, i otišao u nove radne pobjede….