Još se nisu slegli utisci od pobjede nad Crvenom Zvezdom, generacije 2002, a pred OFK Sport team su novi izazovi. U subotu je možda i najvažniji dan u istoriji ovog kolektiva koji je za osam godina prešao put od sedam milja. Otvaranje novog stadiona sa vještačkom travom u saradnji sa Željezničarom, tako da će Banjaluka dobiti još jedan novi velelepni sportski objekat.

– Program počinje od 11 časova, kada će predsjednici klubova, Željezničara i OFK Sport team, Predrag Zgonjanin i Zlatko Davidović svečano presjeći vrpcu. Već 15 minuta kasnije na teren će izaći kadeti Vojvodine i OFK Sport team, a za 12.15 časova predviđen je duel pionira Sport team i FA Krpan & Babić. Program će zatvoriti pjetlići (2004) Vojvodine i OFK Sport team – poručio je Zlatko Davidović, predsjednik OFK Sport team.

Najavljen je i veliki broj gostiju, koji će prisustvovati ovom događaju, a između ostalih tu će biti Marko Babić, bivši prvotimac Bajer Leverkuzena i Betisa iz Sevilje, Petar Krpan  bivši igrač Sportinga iz Lisabona, te Duško Grujić, direktor omladinske škole Vojvodine,….

– Ovo je jedno novo poglavlje u našem radu. Naši članovi od sada imaće vrhunske uslove za rad, a nećemo stati samo na ovome. U planu je sanacija i dogradnja prostora oko stadiona, te izgradnja tribine. Paralelno sa radovima, sve naše selekcije boriće se za što bolje rezultate na svim poljima – dodao je Zlatko Davidović, prvi čovjek OFK Sport team Banja Luka.