Kolektiv premijerligaša iz Krupe na Vrbasu Staru godinu zaključio je svečanošću u restoranu “Kanjon”. Godina za pamćenje, ali i uteg u budućnosti, jer kažu da je mnogo teže braniti, nego napadati isti cilj.

U Krupi su ponovo podigli visoko ljestvicu, pa je u 2018. godini jedan od prioriteta nastup na međunarodnoj sceni, uz opstanak u vrhu bh fudbala, napraviti transfer vrijedan svih dosadašnjih ulaganja, postavljanje reflektora na stadion u Krupi na Vrbasu, izgradnja vlastitog kampa u Banjaluci za potrebe prvog tima, ali i omladinskog pogona. Želja ‘ko u Djeda Mraza, ali kada je ovaj sportski kolektiv u pitanju, onda ništa ne izgleda nemoguće.

A, svemu tome studiozno prilazi i Stručni štab, na čelu sa Šefom Slobodanom Starčevićem, pomoćnikom Damirom Špicom, te trenerom golmana Mirandom Petrićem.

Ova fotografija nastala je u vrijeme proslave u restoranu “Kanjon”, ali to nije spriječilo trenerski trio da i pored velikog broja gostiju svečani stol pretvori u radni.

– Pauza će brzo proći, ovo malo vremena do početka priprema treba iskoristiti prije svega na organizaciju svega onoga što slijedi. Napuniti baterije i u Novu godinu ući maksimalno spremno, jer pred nama je vraški težak posao. Ugurali smo se među “fudbalske ale”, i sada se treba hrvati s njima, a to nije lako. Baš zato svaki korak treba da znamo unaprijed, naravno tamo gdje je to moguće. Taj recept primjenjujemo već godinama, i za sada smo uvijek išli korak naprijed, pa neka tako bude i u 2018 – poručio je Starčević.

Nema odmora dok traje obnova, barem tako kažu u premijerligašu iz Krupe na Vrbasu…..