Uprava Zvijezde 09 imenovala je Dragana Mićića za novog šefa stručnog štaba, a novo pojačanje kluba iz Etno sela “Stanišići” je golman Filip Erić. Novi trener Zvijezde 09 je u dosadašnjoj karijeri vodio Drinu iz Zvornika i radio kao pomoćnik Perice Ognjenovića, u kadetskoj reprezentaciji Srbije.

Dragan Mićić

Sa zadovoljstvom sam prihvatio poziv Borisa Stanišića, predsjednika kluba i nadam se da ću opravdati očekivanja. Jasno mi je šta se od mene traži i da je naš cilj Premijer liga BiH, što je izazov za svakog trenera. Uz nekoliko kvalitetnih pojačanja možemo i da ostvarimo te zacrtane ciljeve – rekao je Mićić.

Iz tuzlanske Slobode u redove tima iz Etno sela “Stanišići” je prešao golman Filip Erić, a predsednik Boris Stanišić je najavio nova pojačanja.

Filip Erić

Ostvarili smo saradnju sa Sent Poltenom i gotovo izvjesno da ćemo iz njihovih redova dovesti trojicu igrača, koji bi trebali praviti prevagu u odnosu na ostale ekipe u šampionatu, a u kontaktu smo sa nekoliko igrača koji su na korak od dolaska u naš klub –rekao je predsjednik kluba Boris Stanišić.

Ugovor sa Zvijezdom 09 Filip Erić koji u dresu Drine bio jedan od najboljih golmana lige je potpisao do kraja ove sezone. Pored dresa Zvorničana u mlađim kategorijama branio je za Rad.

– Veoma brzo sam se dogovorio sa ljudima iz kluba i nadam se da ću svojim odbranama opravdati očekivanja i da ćemo izboriti plasman u elitni rang takmičenja. Većinu saigrača poznajemo, pa sam siguran da mi neće trebati puno vremena da se uklopim u ekipu. Znam koji su ciljevi, a sa još nekoliko pojačanja sam siguran da to možemo i ostvariti. Želim da se zahvalim navijačima i upravi Slobode na divnim momentima koje sam proveo u crveno-crnom dresu i nadam se da će u nastavku sezone ostvariti sve zacrtane ciljeve – rekao je Erić.

Posle dolazaka Miljana Govedarice i Filipa Erića jasno je da Zvijezda 09 ima šampionske ambicije i da neće biti nikakvo iznenađenje ako se naredne sezone premijerligaški fudbal vrati na stadion u Ugljeviku.