Karanoav je novi šampion “bundeslige” i od jeseni igraće u Regionalnoj ligi grupa Zapad!

Sastav sa popularne “Šljunkare” u 25. kolu Područne lige Banjaluka ubjedljivo je savladao Spartak (5:0), pa tako posljednje kolo i derbi sa Šnjegotinom neće imati nikakav uticaj na plasman na tabeli.

Inače, Karanovac je prije nekoliko godina bio veoma uspješan drugoligaš, igrali su i četvrtfinale Kupa Republike Srpske, a do tih pozicija su dolazili mukotrpno, prelazeći stepenicu po stepenicu. Pad je bio bolan, klub je čak jedno vrijeme bio ugašen, prije nego što je ponovo krenuo sa radom. Prva nova sezona bila je pomalo mučna, rivali su se “iživljavali”, punili mrežu, ali najvažnije bilo da klub ponovo stane na noge. A, onda se krenulo uzlaznom linijom, i rezultati su i više nego vidljivi.

Prvi strijlelac ekipe je Aleksandar Ćulum sa 15 pogodaka, a posljednji duel na “Šljunkari” pratilo je preko 300 gledalaca, koji su bodrili svoje ljubimce. Na kraju meča i zasluženo slavlje, a opet se čula dobro poznata klupska himna Baje Malog Knindže “Hoćeš problem moj sinovac, navrati u Karanovac”…..