Predaja potpisa za sazivanje Vanredne Skupštine FSRS od strane 43 delegata, ali i izglasano nepovjerenje u Izvršnom odboru FSRS, pokrenuli su medijsku lavinu, ne samo u Republici Srpskoj, već i na cijelom prostoru BiH, pa i šire, pogotovo u Srbiji.

Nažalost, jedina kuća mraka, jeste ona u Aleji Svetog Save, gdje o pomenutim dešavanjima nema ništa! Na zvaničnoj stranici fsrs.org, sve je u najboljem redu, čak bi neki zalutali surfer ulaskom na pomenutu stranicu pomislio da je na web adresi svjetskog, ili u najmanju ruku evropskog šampiona.

Nema šta, Ćejiću i kompaniji ni Gebels nije ravan!

Ali, kad malo bolje zagrebete, lako nađete disciplinske odluke protiv Draška Ilića, Mladosti iz Bajinaca i Borca iz Šibovske, intervjue Kovaćevića, naravno ne  one u kojima kaže za koga navija, ili da ga je povreda spriječila da bude novi Mesi, već isključivo hvalisanje o nečemu što bi trebalo nekada da bude….

Tako danas funkcioniše FSRS. U njemu ni pored najbolje volje nećete moi naći tačku u Statutu u kojoj piše da generalni sekretar i predsjednik saveza mogu samovoljno, ali u ime saveza dopisivati se sa Sarajevom, tražeći pravne lijekove, onakve kakve njihovim ušima gode.

Jedno je sigurno, odlaskom vladajuće garniture, ništa više neće biti isto, pa ni sajt FSRS. Za taj dio imate obećanje našeg portala…..