Mile Kovačević, predsjednik FSRS, poput ranjenog lava bori se da nađe izlaz iz novonastale situacije. Dani su mu odbrojani, ali na svaki način odugovlači proceduru svog konačnog kraja, a on je došao!

Tako je Kovačević odgovorio članovima Izvršnog odbora FSRS, koji su tražili sjednicu tog tijela, da nedostaju potpisi na zahtjevima, jer su u kancelariju FSRS stigli elktronskim putem!

Međutim, ni to mu neće pomoći, jer će u ponedjeljak, ti isti zahtjevi sa šest potpisa biće predani na ruke genseka Gorana Ćejića, a onda Kovačević ima sedam dana da sazove sjednicu IO, koju je sam otkazao, a da nikome nije obrazložio zašto!

Dakle, Kovačević je kupio tri dana vladavine, a podsjećamo da mu “o glavi radi” i 43 delegata Skupštine FSRS koji su zatražili vanrednu sjednicu sa samo jednom tačkom, smjena predsjednika FSRS Mile Kovačevića.

Pred nama su dani odluke, ali svakako da je rezultat vidljiv i jasan, jer Skupštine FSRS će biti, sa Milom ili bez njega, on se više i ne pita u cijeloj priči, delegati su ti koji odlučuju o svemu. Uostalom, kako je sam rekao, “pročitajte Statut”…. Na sreću čitaju ga i drugi….