Znali su u lideru drugoligaškog Zapada Željezničaru Sport Team da će im gostovanje u Petrovu biti vruće. Na kraju remi između Ozrena i tima iz Banjaluke možda je i najrealniji odnos snaga, iako su gosti tokom svih 90 minuta diktirali tempo igre.

Za 0:1 pogodio je Kuzmanović u 0smom minutu, i činilo se tada da će bodovi za Banjaluku, ali već u 18. minutu viđeno je izjednačenje. Slobodan udarac izveo je Puovac, lopta je pogodila nkoga u živm zidu, malo promijenila smjer dovoljno da iznenadi Kukriku, i da završi u mreži za 1:1!

Imao je sjajnu priliku Bojan Marković u nastavku meča, ali nije pogodio, pa je derbi na “Lužnjaku” završen podjelom bodova. Zadvoljni i jedni i drugi, jer Željo je zadržao sigurnu prednost nad konkurentima, dok je Ozren osvojio veliki bod u borbi za opstankom.

Iako nije direktno uticao na rezultat treba istaći veoma loše suđenje Dragana Kesića, koji je bio sasvim sigurno najlošiji pojedinac ovog meča.

OZREN – ŽELJEZNIČAR SPORT TEAM   1:1 (1:1)

Strijelci: 0:1 Kuzmanović (8), 1:1 Pupavac (18). Stadion: “Lužanjak”. Gledalaca: 80. Sudija: Dragan Kesić (Gradiška). Pomoćnici: Bojan Vujanović (Gradiške) i Nikola Crnadak (Laktaši). Delegat: Mladen Ličina (Ljubija). Žuti kartoni: Lukić (Ozren), Kević, Ostojić (Željezničar).

Ozren: Karajbić, Sofrić, Kiperović, Marković, V. Vuković (od 90. Filipović), Lukić, S. Vuković, Ristić, Majstorović, Martić, Pupavac (od 87. Stjepanović).

Željezničar Sport Team: Kukrika, Šaula, Kevuć, Bosančić, Marković, Krunić, Jokanović, Malić, Šatara, Ostojić, Kuzmanović (od 67. Čolić).