Regionalna liga Zapad u 12. kolu imala je što ni jedna ligu u BiH nije ovog vikenda. Golman Lijevča Siniša Mrkobrada iz igre postigao je pogodak. I to kakav! Iz slobodnog udarca sa preko 20 metara pogodio je gol sastava iz Međeđe u pobjedi svog tima od 4:1.  Mrkobrada u izjavi za naš portal ističe da je do sada postizao golove, ali iz jedanaesteraca, ali ovo je prvi iz igre.

– S obzirom da svakodnevno šutiram svojim golmanima u Akademiji, noga mi je istrenirana jako dobro. Osjetio sam da mogu da ga zabijem, a imamo dogovor u klubu da šutiram ako mi odgovara pozicija. Vidio sam da je golman loše postavljen.  Znam kakve greške golmani prave u tim situacijama i šutirao sam baš tamo gdje je on bio najranjiviji. Ovo je prvi iz slobodnjaka i znam da nije posljednji – ističe veteran među stativima, koji je stajao na golu premijerligaša Borca i Laktaša.

Tim iz Nove Topole nalazi se na odličnoj petoj poziciji regionalnog Zapada sa 22 boda, samo četiri manje od lidera Lauša.

– Iskreno, igramo puno bolje nego što smo i sami očekivali. Atmosfera je dobra, trener Slobodan Katić ekstra dobar čovjek, ali i trener.  Pogodili smo sa dva – tri pojačanja i za sada guramo dobro. Nemamo nikakav rezultatski imperativ izuzev da ne ispadnemo, a to je daleko, pa baš zato i igramo lijepo i efikasno za oko – zaključio je Siniša Mrkobrada, golman Lijevča iz Nove Topole.