Fudbaleri Alfa Modriče poraženi su na proljećnoj premijeri u Janji (2:0), a pored gubitka bodova, u sjećanju će im ostati i suđenje Marka Domazeta iz Istočnog Sarajeva.

Naime, po mišljenju Modričana, Domazet ih je u dva navrata oštetio za kaznene udarce, ali i još nekoliko smunjivih situacija, oje su kao po pravilu išle u korist domaćina. Sumnju je podgrijala i činjenica da po završetku meča od domaćina nisu dobili video snimak susreta, iako bi u praksi trebalo da se omogući gostima da prebace cijeli tok meča, ili neke isječke iz njega.

Tako je Modričanima ostala mogućnost da sačekaju da delegat susreta Predrag Jevtić iz Doboja proslijedi snimak u kanccelariju FSRS, a koliko smo upoznati to bi se trebalo desiti u utorak ili najkasnije srijedu. Nakon toga Modričani će imati priliku da dođu do snimka, i ukoliko se njihove tvrdnje obistine, u klubu ističu da će uslijediti saopštenje sa snimkom spornih situacija, kao i žalba na adresu Sudijske komisije FSRS od koje će tražiti, ako se ispostavi da su bili u prvavu, najoštrije sankcije prema Domazetu.

Narednih dan ili dva donijeće još jednu enigmu, da li će Marko Domazet na hlađenje, i to malo duže….