Kotorvaroški fudbalski veterani su zajedno sa svojim prijateljima upriličili druženje sa ljepšim polovinama povodom Dana žena u restoranu „Mila Mi“, i tako im stavili do znanja koliko ih cijene i poštuju.

Bila je to nezaboravna noć u kojoj su svi uživali, a dame su bile oduševljene kreativnim poklonima.

– Nismo bile u potpunosti sigurne da će se ovo tradicionalno druženje nastaviti nakon pandemije virusa korona, ali ne samo da smo se prevarile, nego se svaki put prijatno iznenadimo do kojeg savršenstva je sve ovo dovedeno – istakla je Spomenka Novaković.

Kotorvaroški ambasadori sporta se nisu bavili fudbalskim temama, ali su uglas poručili da su najbolji potezi njihovih karijera upravo žene.

-Imaju strpljenja i živaca za sve nas, ali činjenica je da mi polako gubimo strpljenje, jer još uvijek čekamo da oni nama organizuju nešto slično – složni su u ocjeni veterani.

Predsjednik Udruženja za promociju i značaj sportske rekreacije Slobodan Petrović je uručio prigodne poklone pripadnicama ljepšeg pola i tom prilikom im poručio da je njihova najveća sreća što su se udale za ljude kojima su glavne vrline vjernost i odanost, za bivše sportiste o kojima se pozitivno priča od Vardara pa do Triglava.

-Ponekad mi se čini da su sada aktivniji nego kada su bili u najboljim godinama, jer odlasci u Apatin, Sokobanju, Đurđevo i Prijedor iziskuju ogroman napor i nadamo se samo da će ih zdravlje poslužiti. Zato smo odlučili da ih krajem juna odvedemo u Banju Kulaši na dvodnevni odmor – sa osmijehom je rekla Lela Vuković.


Uz vrhunsku hranu i dobru kapljicu druženje je potrajalo do kasnih sati, a već od sutra veterani kreću sa pripremama za odlazak u Apatin, gdje će od 31. marta do 2. aprila odmjeriti snage sa „vršnjacima“ iz Sokobanje, Đurđeva, Vukovara, Subotice i Apatina.