Sinoć je u dobojskom hotelu “Park” održana Skupština FK “Željezničar”, na kojoj je ostavku podnio dosadašnji predsjednik kluba Savo Mihajlović. Sjednici je prisustvovalo ukupno 42 delegata, izabran je novi Upravni odbor, dok će funkciju predsjednika, u narednom periodu, obavljati Mihajlo Marković.

Jednostavno došlo je do umora oko upravljanja i rukovođenjem kluba, dugi niz godina, te smatram da je klubu potrebna “svježa krv”, nove snage i novi ljudi, koji će, sa sobom, donijeti i novu potrebnu energiju. Čestitam novim članovima Upravnog odbora, kao i novom predsjedniku i želim im puno sreće u budućem radu i rukovođenju klubom. Zahvalio bi se dosadašnjim članovima Upravnog odbora, svim roditeljima, sponzorima, kao i svim medijima, na podršci tokom mog rada na čelu prvog čovjeka Željezničara. Takođe, zahvalio bi se i Gradu Doboju, koji je bio i najveći oslonac klubu, ističe dosadašnji predsjednik dobojskog drugoligaša, Savo Mihajlović.

Odlaskom sa čela kluba, Mihajlović ne odlazi i iz svog matičnog kluba.

– Slijedi kratka pauza da se napune baterije, a onda ću se posvetiti radu sa djecom u klubu, gdje sam i odrastao, ističe Mihajlović.