Obnovljene svlačionice FK „Radnik“

Fudbalski klub Radnik iz Bijeljine dobio je tri nove svlačionice za Omladinski pogon, renovirane zahvaljujući sredstvima Gradske uprave. Za ovu investiciju izdvojeno je 200.000 maraka.
Prethodne svlačionice postale su neupotrebljive i omladinci Radnika nisu imali gdje da se presvlače i tuširaju nakon treninga. Zgrada je oronula, te je bilo neophodno renoviranje da bi omladinski pogon nastavio rad – istakao je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić. On je dodao da su sva ulaganja u Radnik dala rezultate, jer je ovaj Fudbalski klub ove godine postigao najveći uspijeh i istoriji svog postojanja, ostvariviši plasman u jedno od evropskih takmičenja.
Radnik je sada stabilan premijerligaš, koji je dokazao da je Bijeljina grad sporta. Nastavićemo ulaganja u ovaj Fudbalski klub i nakon obnovljenih svlačionica, obnovićemo i tribine. Takođe, imamo u planu da izgradimo još dva terena od kojih će jedan biti sa vještačkom travom – najavio je Mićić.
Direktor Omladinskog pogona Radnika Velibor Ostojić istakao je da je obnovom svlačionica omogućeno da djeca nastave da treniraju.
Predsjednik FK „Radnik“ Mladen Krstajić zahvalio se gradonačelniku Mićiću i Gradskoj upravi na velikoj podršci ovom klubu.
Nadamo se da smo opravdali ulaganja i nastavićemo da radimo na tome da budemo što bolji i organizovaniji klub – naveo je Krstajić.