Kao što su i obećali u Prnjavoru, ime Siniše Peulića neće i nesmije nikada biti zaboravljeno. Sportski centar u Prnjavoru nosi ime po tom heroju Otadžbinskog rata, a od prošle godine i memorijalni turnir u omladinskim kategorijama. Tradicija će biti nastavljena i ove godine, gdje će u Prnjavoru 15. i 16. septembra biti slet mladosti dječaka u rasponu četiri godišta (2007, 2008, 2009 i 2010).  Već sada je jasno da će u Prnjavoru tog vikenda biti više od 1.500 dječaka, a prema riječima predsjednika Ljubića, Zorana Deketa, učešće je za sada potvrdilo više od 50 klubova iz okruženja i cijelog regiona.

-Naš cilj i jeste da iz Prnjavora u svijet ode pozitivna slika, i da ime Siniše Peulića pređe naše granice. Prošle godine smo uspjeli, a ove samo želimo da to nadogradimo. Brojne ekipe dolaze na turnir, među njima su banjalučki Borac, Kozara, novosadska Vojvodina, BSK, dobojska Sloga, Željezničar Sarajevo, Radnik Urije, Tekstilac, Željezničar Sport Team…….Za sve učesnike priredili smo bogat program, ali i vrijedne nagrade za najbolje pojedince i ekipe. Želimo da ovaj memorijal preraste u istinski brend ne samo naše Opštine, i kluba, već cijele regije, pa i Republike Srpske – poručio je Zoran Deket.

A, da je to uistinu tako potvrđuje i generalni sponzor turnira kompanija “Juventa Sport”, koja će  sa 4.000 maraka nagraditi  pobjednike u sve četiri kategorije u robnim nagradama. Dakle svaka pobjednička ekipa dobiće po 1.000 maraka u sportskoj opremi od “Juventa Sporta”.

Iz ove prestižne kompanije poručili su da podržavaju prave vrijednosti i da smatraju da je memorijalni turnir “Siniša Peulić” jedan od najboljih u Republici Srpskoj po kvalitetu ekipa, ali i samoj organizaciji smotre.  

Pred nama su prnjavorski “dani mladosti”, baš mladosti i fudbala, dobitna kombinacija za nešto dobro u najavi…….