Koliko su čelnici FSRS izgubili kompas sa službenim licima možda najbolje se vidi iz delegiranja u prethodna tri, a evo sada i za 4. kolo u svim ligama, od Prve do Regionalnih.

Pored činjenice da isti sudija vodi po dvije utakmice u istom kolu, i to u razmaku manjem od 24 časa, sada imamo i kontrolore koji obavljaju dužnost u svom području. Mi ne bi imali ništa protiv, ali baš u Pravilniku o takmičenju FSRS jasno piše da kontrolor nemože obavljati tu dužnost klubu iz područja iz kojeg dolazi sam kontrolor!

A, tu čast da budu svoji na svome imaće Radiša Vrhovac (PFS Gradiška) u meču Kozara – Alfa Modriča, te Dragiša Đurić (PFS Bijeljina) u sudaru Tekstilca i Podrinja.

Kako će oni obaviti posao najmanje je važno, već poruka koju šalju iz Aleje Svetog Save je jasna: “Mi smo ti koji pišemo Pravilnike, ali mi smo ti i koji ih krše, jer nam se može i mi hoćemo tako”.

Ono što im ne ide u prilog jeste činjenica da je u najvišim krugovima Republike Srpske već donesen koncenzus, da aktuelna garnitura, Izvršni odbor FSRS, takmičarski organi i administracija u FSRS, u prelasku vlasti trajno budu udaljeni sa sportskih borilišta zabranom prilaska istim. Dakle, gospodo, koja odlučujete, požurite na stadione, jer uskoro im više nećete moći prići, ako vas to uopšte pogađa, jer mnogi i danas ih zaobilaze u širokom luku…..