Rukovodstvo kluba iz Platonove ulice želi Borac uvesti u “Ligu za prvaka”, a da bi se to ostvarilo potrebna su pojačanja! Prva dva imena koja su stigla na Gradski stadion jesu Mahir Karić i Armin Mahović.

Mahir Karić je fudbaler Olimpika koji je proteklih šest mjeseci bio na pozajmici u Vitezu, igrač sredine terena, dok je Armin Mahović jesen proveo u prvoligašu Federacije BiH Olimpiku, a prije toga ovaj krilni napadač  nosio je dres Čapljine, Travnika, Goražda, Bratstva iz Gračanice i  Rudara iz Kaknja. Nastupao je i za kanadski Bratford Galaksi.

– Istina je, sve smo dogovorili sa Karićem i Mahovićem, i oni bi u toku sledeće sedmice trebali doći u Banjaluku na potpis Ugovora. Smatramo da ćemo sa ova dva igrača dobiti na težini u igri prema naprijed, što nam je i te kako nedostajalo ove jeseni. U razgovorima smo i sa Matejom Markovićem, golmanom Čelika, ali više ćemo znati o tome ukoliko Trkulja ode u inostranstvo. Takođe na vratima Borca su i dva mlada reprezentativca Gane. Dogovorili smo 99 odsto detalja, radi se o veoma atraktivnim fudbalerima, i mislim da bi sanjima mogli postići pun pogodak – poručio je Igor Janković, vršilac dužnosti šefa Stručnog štaba, ali i čovjek zadužen za sportski sektor u FK Borac.