Fudbalski klub Krupa već tradicionalno zaključio je prigodnim ručkom sezonu na izmaku, u prelijepom ambijentu banjalučkog restorana “Studenac” na obalama Vrbasa.

Na jednom mjestu našli su se svi igrači, Stručni štab, dio Uprave, predstavnici medija, te sponzori i prijatelji kluba. Igrači su dobili slobodno, bilo je zagrljaja i suza, jer jedan dio ide kućama, jedan je dobio slobodno da potraži novu sredinu, novi životni izazovi su pred njima….

A, atmosfera, skormna, ali nekako svečarska uzdignute glave, bez obzira što je sezona na takmičaraskom planu bila teška, i na kraju neuspješna, jer se poslije tri godine nije izborio opstanak u društvu premijerligaša, a rane još peku od juče izgubljenog finala Kupa Srpske od Radnika.

Igračima su bez obzira na rezultatski podbačaj, sve plate isplaćene, kao da je stigla titula, ili u najmanju ruku Evropa u kanjon “Tijesno”.

Prozivka za novu sezonu zakazana je za 26. juna, a do tada će klupsko rukovodstvo procijeniti šta i kako dalje, u kojem pravcu i sa kakvim ambicijama dalje.

Jedno je sigurno, i kada se gubi, u Krupi se zna red, pa bi  i potpisnik ovih redova rado bio zaposlenik FK Krupa….