U derbiju začelja Područne lige Gradiška odigranim u Maglajanima između Borca i Bisera iz Čatrnje, domaćin je slavio rezultatom 4:3. Gosti iz Čatrnje imali su velike primjedbe na arbitražu sudijske trojke. Utakmicu je vodio Jovica Knežević, sa pomoćnicima  Mirjanom Lukić i Slađanom Kozićem.

Sportski direktor Bisera ragoja Obradović nije krio razočarenje odlukama “crne trojke”.

-Nanijeli su ogromnu štetu klubu! Svojim odlukama direktno su uticali na krajnji rezultat, a odluke koju su donosili na terenu su u najmanju ruku smiješne.  Drugi pomoćnik na meču Mirjana Lukić poslije pokazanog kornera iz kog je pao gol, smijala se golmanu naše ekipe u lice. Pa gdje to ima? Grube startove domaćih igrača glavni sudija uopšte nije želio sankcionisati kartonima. O prekršajima koji su nam trebali biti dosuđeni u zoni gdje smo mogli ugroziti gol protivnika kao i dva penala, Knežević nije vidio, ili nije želio da vidi. Ovu utakmicu smo bukvalno igrali protiv 14 igrača i strašno bezobrazne publike koja je vrijeđala naše igrače. Želimo apelovati na sudijsku krađu koju smo doživjeli u Maglajanima. Ne vidimo smisao igranja ovakvih utakmica u kojoj zeleni teren nije nikakvo mjerilo –razočarano je poručio Dragoja Obradović.

Dva kola prije kraja”Kajzerice” Borac i Biseri nalaze se poravnati u donjem dijelu tabele, sa po 16 bodova, i uz već otpisani Tamaris, sasvim sigurno će još jedna ekipa napustiti ovaj rang takmičenja.

G. Popović