Sve je spremno za spektakl!

Kamp FK Partizan koji organizuje Škola fudbala Mladost iz Glamočana startuje 20.avgusta, i trajaće šest dana, i to na četiri lokacije, odnosno fudbalska terena. Pored Glamočana, buduće zvijezde “crno-bijelih” istrčaće i na terene u Milosavcima, Trnu i Aleksandrovcu.

Svečano otvaranje kampa je u nedjelju (20. avgusta) u 15. 30 časova na stadionu u Glamočanima, a pola sata kasnije već imamo prvi trening. Imaćemo klince iz svih krajeva Republike Srpske, ali i BiH, i već sada možemo reći da smo uspjeli u namjeri da pobudimo pažnju javnosti, prije svega one fudbalske. Treba napomenuti da je kamp Partizana po prvi put na našim prostorima tačno nakon jedne decenije – poručio je Milenko Petrović, direktor ŠF Mladost Glamočani, organizatori ove prestižne sportske manifestacije.

Pored brojnih klinaca na tereu u Glamočanima će se naći i promoteri kampa, bivš asovi Partizana sa naših prostora, Nenad Studen i Darko Maletić, a organizator je spremio još nekoliko iznenađenja, a ona će biti viđena na samom otvaranju.

Zato, svi u Glamočane, nedjelja 15. 30 časova….