Fudbalski klub Laktaši pobjedom nad Ukrinom (3:0) i definitivno je potvrdio status novog prvoligaša Republike Srpske!

Sve ono što su radili tokom cijele godine stavilo im je oreol neprikosnovene ekipe na drugoligaškom Zapadu.

Od samog starta četa trenera Miljana Bajića igrala je najljepši fudbal, a klupska administracija predvođena direktorom Igorom Radeljićem i predsjednikom kluba Miroslavom Bojićem, kao i neumornim sekretarom Milošem Metlarom, sve je uradila da im olakša put i krivine i opsnosti na pojedinim utakmicama učini mnogo izvjesnijim i elegentnijim.

Zato je ta priča i postala tako popularna, a koliko su ozbiljno shvatili sve govori podatak da već sada sklapaju igračku triu za novu sezonu.

Predsjednik Bojić je na svom Fejsbuk profilu istakao:

Poslije 10 godina FK Laktaši vraćaju se na velika vrata u 1. LIGU REPUBLIKE SRPSKE!!!Veliki uspjeh zajedničkim snagama i timskim radom, čast je biti Predsjednik kluba ovakve ekipe!!!!29.maja proslavićemo titulu na Gradskom stadionu na veličanstven način i zabilježiti nove istorijske momente!!!!

Nema sumje da će biti još i te kako radosti u cijeloj priči, jer šlag uvijek stiže na kraju. Prvo odušak, proslava, a potom i novo zasukivanje rukava, jer sezona i godina su dugi. U Laktašima znaju kako je prilagoditi sebi i svojim interesima….