Na današnjoj Skupštini kluba, sa samo jednom tačkom, izbor novih tijela, prvoligaš Kozara dobiće novo rukovodstvo, kao i predsjednika kluba!

Agonija u ekipi iz grada na Savi traje već duži vremenski period, jer aktuleno rukovodstvo duže vremena radi u tehničkom mandatu, što se svakako odrazilo i na igre na terenu, kao i samo funkcionisanje kluba.

Kako smo saznali, kada je izbor predsjednika u pitanju, samo je jedan kandidat, riječ je o Slavku Španjiću, v.d. direktoru Šumskog gazdinstva u Gradišci, koji bi trebao formirati i novi Upravni odbor, koji bi trebao da se uhvati u koštac sa mnogobrojnim problemima, kojih nije malo.

Nepoznat je datum početka priprema, igrački kadar, stručni štab, a pozicija na tabeli pokazuje da Kozari neće biti lako da izbori opstanak u društvu prvoligaša.

Iz Gradiške informacija da su ih kontaktirali i iz FK Borac, oko korištenja usluga Gradskog stadiona u Gradišci, jer onaj u Banjaluci kreće u rekonstrukciju, pa bi “crveno-plavi” proljećni dio šampionata možda igrali i u Gradišci, gdje su već dobili zeleno svijetlo za tako nešto.

Skupština Kozare održaće se danas u prostorijama Sale za sjednice skupštine Grada sa početkom u 18.00 časova.