Približava se kraj pauze i u redovima jesenjeg šampiona Srpske, sastava Krupe. Mladi trener Vladimir Ilić prozivku je zakazao simbolično tačno u 12.00 časova u klupskim prostorijama u ponedjeljak 17. januara.

– Radićemo tri nedjelje kod kuće, prije odlaska na dvosedmične pripreme u Međugorje koje su planirane 7. februara. Do tada trebali bi odigrati dvije utakmice, još uvijek tražimo rivala za 29. januar, znaćemo ga vrlo brzo, a 5. februara nas očekuje duel sa Laktašima. U zapadnoj Hercegovini nas čekaju četiri jake provjere, Zrinjski, Čapljina, Posušje i GOŠK. Sve su to rivali koji su objektivno jači od nas, i želimo da vidimo gdje smo u odnosu na njih u ovom trenutku. Posljednjeg vikenda februara očekuje nas i generalka u Krupi na Vrbasu kada nam stiže TOŠK iz Tešnja – raportirao je Vladimir Ilić.

Sasvim je sigurno da će u kanjonu “Tijesno” biti i pojačanja, dva su već stigla (Dimitrije Tvrdišić i Srđan Mrzić), a na prozivci se očekuje još nekoliko kvalitetnih igrača.

http://localhost/tvrdisic-i-mrzic-novi-clanovi-krupe/

– Cilj je svakako ostati u vrhu tabele, a ukoliko budemo prvi klupsko rukovodstvo donijeće odluku da li idemo u Premijer ligu BiH ili ne. Okrenućemo se i nekim igračima iz vlastitog omladinskog pogona, a ako budemo igrali kao jesenas, ne vidim zašto ne bi napravili i neki dobar transfer na ljeto – nagovijestio je najmlađi iz dinastije Ilića iz Krupe na Vrbasu.