Ne tako davno drugoligaš Srpske, danas “bundesligaš” Vrbas iz Banjaluke sasvim sigurno važi za jedan od stabilnijih kolektiva u regiji. U klubu se pruže koliko mogu, i to je dovoljno da se o(p)stane na životnoj i fudbalskoj sceni, u vremenima kada se gotovo dnevno ugasi po neki kolektiv…

A, uz sve to, ako se napravi i neki pomak, tim bolje, a u Vrbasu ih i te kako ima, raportirao je “prvi operativac” kluba Ljubiša Bosančić.

– Stigla je toliko željena kosačica! Plaćena je oko 5.000 KM, zhvaljujemo se i Dragoljubu Popoviću, bez kojeg ne bi mogli realizovati ovaj projekat, pa smo i tu muku konačno skinuli sa vrata. Postavljamo i stubove za reflektore, koji su nam obećani još pred izbore.

Za sada smo sve sami završili, nije isključeno da i ovu priču privedemo kraju bez ičije pomoći, iako bi nam dobro došla. Uspjeli smo i sanirati svlačionice, prostorije za službena lica. Nekome to sve izgleda malo, ali za nas je to veliki korak. Kada je u pitanju ekipa, imamo zaista mlad kolektiv, spreman i željan nadigravanja. Uz sve to, Vrbas je jedan od rijetkih klubva koji ima sve omladinske selekcije, i na tom polju vidimo naš veliki kvalitet i potencijal za budućnost – raportirao je sa Šehera, ili ako se nekome više sviđa Srpskih Toplica, Ljubiša Bosančić.