Potrošnju električne energija na Gradskom stadionu koju je do sada plaćala Gradska uprva odsada će biti obaveza Fudbalskog kluba Radnik, potvrđeno je  u “Elektro-Bijeljini”.

U “Elektro-Bijeljini” su potvrdili da su od gradonačelnika Bijeljine Miće Mićića dobili zahtjev za promjenu adrese dostave računa za isporučenu električnu energiju u kome su navedeni potrebni podaci – šifra komintenta, adresa i JIB.

– Obavještavamo vas da u narednom periodu – odmah po prijemu ovog zahtjeva ispravite adresu dostave i račune za isporučenu električnu energiju dostavljate na sljedeću adresu: Fudbalski klub Radnik Bijeljina – Gradski stadion – navedno je između ostalog u zahtjevu.

U “Elektro-Bijeljini” navode da je odmah po prijemu počela procedura o preregistraciji brojila.

U prvim komentarima na ovakav potez gradonačelnika Bijeljine Nedeljko Ćorić narodni poslanik, kaže da je ovo očigledna želja da se sport politizuje.

– To mi liči na pokušaj da se iz Fudbalskog kluba Radnik udalji Mladen Krstajić bez obzira na njegove sportske uspjehe i sve rezultate koje je postigao uključujući i ove sa Radnikom. Ovde je očigledno da žele da se sport politizuje – rekao je Ćorić.

Drugih komentara za sada nema ali će ih sasvim sigurno biti jer javnost očekuje odgovore na pitanja zašto je čovjek koji je sa svojim saradnicima i igračima odveo klub na evropsku fudbalsku scenu nepodoban za gradsku vlast.

“Info Bijeljina”