Lijevče je još jednom podbacilo na svom terenu, poraženi su od Karanovca sa 1:3.

Izabranici trenera Ranka Stanarevića bili su svih 90 minuta bolji rival od sastava iz Nove Topole. Imao je Karanovac dosta šansi na početku meča preko Miloševića i Dimitrijevića, ali se istakao domaći golman Marjanović. Prvo je do prednosti došlo Lijevče u 22. minutu preko Željka Đukanovića koji je probio po desnoj strani i pogodio za 1:0.

Karanovac je do izjednačenja došao u 42. minutu kada je Račić centrirao, lopta je palo u kazneni prostor, a najbolje se snašao Nikola Kopanja za 1:1. U drugom poluvremenu Karanovac je krenu silovito prema golu domaćih. To im se isplatilo u 47. minutu,  Grujić je poslo jednu loptu u šesnesterac domaćih gdje je nespretno reagovao Miroslav Đuranović, koji pogodio svoju mrežu za 1:2.

Imalo je Lijevče priliku da se vrati u meč kad je Željko Đukanović izašao oči u oči sa Dobrijevićem,  ali golman Karanovca je fantastično  reagovao. U 85. minutu postavljen je konačan rezultat ovog meča kada je Siniša Milošević pogodio glavom gol Lijevča za 1:3.

LIJEVČE – KARANOVAC 1:3 (1:1)

Strijelci: 1:0 Đukanović (22), 1:1 Kopanja (42) 1:2 Đuranović (47, autogol), 1:3 Milošević (85). Stadion: FK Lijevče. Gledalaca: . Sudija: Blaženko Torbica. Pomoćnici: Bojan Džepina (oba iz Prijedora) i Srđan Bašić (Novi Grad). Delegat: Petar Krajišnik (Kozarska Dubica). Žuti kartoni: Šulić (Lijevče), Milaković, N. Račić (Karanovac).

Lijevče: Marjanović, Đuranović, Arežina, Prole, Boloban, Ilić, Gnjatić (od 72. Peulić), Dumonjić, Đukanović, Mataruga (od 46. Kurtović), Šulić.

Karanovac: Dobrijević, Ducanović, Šteković, Milaković (od 76. Vujinović), Milošević (od 88. R. Račić), Dimitrijević, Dedić, Grujić, N. Račić, Vujičić, Kopanja (od 87. Milanović).  

G. Popović