Fudbalrima Krupe ponovo je jako malo nedostajalo da se sa gostovanja iz Sarajeva, vrate neporaženi. Poslije “Koševa” kada su položili oružje u sudijskoj nadoknadi, nešto slično se desilo i na “Grbavici”, kada su izabranici Slobodana Starčevića poklekli u samom finišu meča.

Već u sedmom minutu bilo je 1:0 za Želju, kada je Križman potegao sa 30 metara. Golman Ilić nije se nadao tako dobrom i odmjerenom udarcu, koji završava u mreži za 1:0.

Nije se dugo čekalo na odgovor Krupe! Igrao se 26. minut, kada je Ozren Perić nedozvoljno zaustavljen od Kosorića, a sudija Paradžik pokazuj na bijelu tačku. Siguran realizator bio je Milutinović.

U 53. minutu mogla je Krupa i do vodstva kada je Dujaković pronašao Perića, ali Kjosevski brani pokušaj napadača Krupe.

Trenutak odluke dogodio se u 87. minutu, nakon kornera Marković je loptu primio na prsa, a onda pogodio uz malu pomoć jednog igrača Krupe i stative.

I pored poraza Krupa se nije osramotila na “Grbavici”. Većim tokom meča bila ravnopravan protivnik, u pojedinim trenucima čak i bolji, pa svoj debi na klupi Želje Slavko Petrović i te kako treba da pamti. Više sreće nego pameti, a Krupi će se vratiti nekom drugom prilikom,…

ŽELJEZNIČAR – KRUPA 2:1 (1:1)

Strijelci: 1:0 Križman (7), 1:1 Milutinović (27, penal), 2:1 Marković (83). Stadion: “Grbavica”. Gledalaca: 3.500. Sudija: Goran Paradžik (Ljubuški). Pomoćnici: Davor Beljo (Mostar) i Radislav Kačavenda (Gradiška). Delegat: Milan Janković (Trebinje). Žuti kartoni: Kosorić (Željezničar), Dujaković (Krupa).

Željezničar: Kjosevski, Stevanović, Kosorić, Jahić, Marković, Bekrić (od 73. Radinović), Stanić, Šećerović, Lendrić, Križman, M. Stevanović

Krupa: Ilić, Redžić, Jašarević, Ljubenović, Perić, Dujaković, Vuković, Milutinović, Vukotić, Čomor, Aleksić.