Očekivala se prava fudbalska predstava u Bajincima, ali moalo toga dobrog viđeno je u duelu između Mladosti i Torpeda. Prosječan fudbal u kojem je centralna figura bio Slaviša Jovanić, arbitar iz Prnjavora sa svojim pomoćnicima. Napravio je nekoliko kardinalnih grešaka na štetu domaćina, a sve je kulminiralo debelo u sudijskoj nadoknadi, kada su gosti iz Cerovljana postigli pobjedonosni pogodak, po mišljenju svih izuzev “ljudi u crnom” iz nedozvoljene pozicije, u kojoj su bila čak tri fudbalera Torpeda. Interesantno da prvi pomoćnik Aleksandar Smiljanić nije bio ni delegiran za ovaj susret, a ispostaviće se na kraju da je odlučio derbi!

Poslije toga uslijedile su nemile scene, ali na sreću sve je brzo završeno. Iz Bajinaca su već najavili žalbu Takmičarskim organima PFL Gradiška, a od domaćina stigao je i snimak sa najzanimljvijim detaljima ovog meča.

MLADOST – TORPEDO  0:1 (0:0)

Strijelac:  0:1 Majdanac (90+4). Stadion: Mladosti u Bajincima. Gledalaca: 150. Sudija: Slaviša Jovanić.  Pomoćnici: Aleksandar Smiljanić i Mirko Vojvodić.  Delegat: Goran Ljubojević. Žuti kartoni: Mitraković,  Kojadinović, Lukić, Žugić (Mladost),  Horvat, Majdanac,  Stojanović (Torpedo).

Mladost: Kesić, Lukić, Jeremić, Kojadinović, Lepir, Zelenac (od 61. Lukajić), Jerimić, (od 72. Sember), Žugić, Radić, Mitraković, Maletić.Trener:  Nebojša Jerinić.

 Torpedo: Račić, Kalinić, (od 46. Trgić), Horvat, Stojanović, Paštar, Đuran, Kastanović,  Knežić (od 85. Tomić), Majdanac, Sladojević, Vučković (od 69. Radić). Trener:  Pavle Penčarski .