Krupa i Laktaši su se pretplatili na fudbalske ljepotice!

Poslije onog maestralnog meča u šampionatu jesenas kada je Krupa slavila sa 3:1, a taj meč bio koplje iznad svih ostalih u prvoligaškoj konkurenciji, ovaj put u generalci pred start proljeća, igrali su (6:3), u pravoj kiši golova, po kišnom vremenu u kanjonu “Tijesno”.

Iako je riječ o prijateljskom meču uzbuđenja nije nedostajalo. Gosti su već poslije pola časa igre imali prednost od dva pogotka, strijelac Škorić u 23. i 27. minutu. Međutim, jesenji šampion Srpske vrlo brzo je vratio stvari u egal, prvo je pogodio Đekić u 35. minutu, da bi izjednačenje donio Đuričin četiri minuta kasnije iz jedanaesterca, za kojeg su gosti imali primjedbu.

U 61. minutu Krupa poptuno preokreće rezultat, a strijelac je Miloš Perović. U 70. minutu novo izjednačenje! Vuković je majstorski izveo slobodan udarac sa 20-ak metara, i pogodio lijevu stranu gola Damjanovića za 3:3! Pet minuta kasnije slična pozicija, isti akteri, ali Vuković ovaj put pogađa stativu! U nastavku akcije iz kontranapada Đuričin donosi novu prednost Krupi, za 4:3! Dva minuta kasnije Đuričin ponovo egzekutor za 5:3! U 87. minutu gorpopadni domaćin još jednom trese mrežu Laktaša, strijelac je Petrović za 6:3.

Uglavnom, treneri Vladimir Ilić i Miljan Bajić mogu biti i te kako zadovoljni viđenim, u nastavku meča su promiješali karte, a ovo su sastavi koji su istrčali na teren u Krupi na Vrbasu, uz opasku da je cijelu utakmicu pratila jaka kiša i vjetar koji su donekle omeli aktere ovog meča da se pokažu u punom svjetlu.

Krupa: Damjanović, Đekić, Ristanović, Babić, Redžić, Mitrović, Dujaković, Bošnjak, Petrović, Mrzić, Đuričin. Još su igrali: Matijaš, Đenaro Leli, Bubić, Batar, Hadžić, Nikodinović, Krneta.

Laktaši Admiral bet: Knežević, Džombić, Trivić, Ostojić, Keleman, Bosančić, Amidžić, Babić, Škorić, Vuković, Marković. Još su igrali: Tadić, Jotić, Erić, Petković, Stamenković, Milojević, Gavrić, Janković, Govedarica.

Za sedam dana na premijeri proljeća, Krupa gostuje Rudar Prijedoru, a Laktaši idu u goste Željezničar Sport team na “Predgrađe”.