S obzirom da smo sve bliži novim izborima za predsjednika FSRS, dva tabora se pregrupišu, a jedan od kandidata Petar Jelić formirao je dva tijela, Radnu grupu i Izborni štab.

U Radnoj grupi nalaze se Milan Kiković, Željko Dubravac, Dejan Travar, Darko Ljubojević i Robert Zrilić. njihov zadatak je da se na pravni način izbore sa svim neregularnostima na koja smo upozoravali od aktuelnog rukovodstva FSRS. S obzirom na obimnost dokumentacije, tužbi, krivičnih prijava, statutarnih zavrzlama, siguran sam da će oni odraditi lavovski dio posla. već su pokrenute mnoge aktivnosti i pitanje je trenutka kada će pravna država početi da dejstvuje, bez obzira na sve pritiske druge strane – poručio je Petar Jelić.

Pored radne grupe formiran je i Izborni štab, a pored Jelića ovo tijelo čine Draško Ilić, Slobodan Tešić i Jovica Savić.

Naš zadatak biće da obiđemo sve baze, područja, klubove i još jednom im izložimo naš program. Poslije svega mislim da je sada sve u našim rukama, pokrenuli smo točak koji je nakon decenije puta uzbrdo, zakotrljao se i nizbrdo i neće se zaustaviti do samog kraja – poručio je Petar Jelić.