OFK Sport Team je zapalio region! Poslije odlaska Nikole Ćetkovića u Čakarički, i drugi biser tima s “Predgrađa” Jovan Vladimir Pavlović uskoro bi mogao u prestonicu Srbije!

Kapiten kadetske selekcije Srbije, koja je naedavno obezbjedila nastup na Evropskom šampionatu nalazi se na korak od dogovora sa Partizanom!

U narednih nekoliko dana put Banjaluke krenuće i sportski direktor “crno-bijelih” Ivica Iliev, koji bi trebao da privoli banjalučkog orlića da izabere Humsku.

Hoće li tako biti, biće poznato u narednih nekoliko dana, ali pored velike zainteresovanosti Partizana, Pavlovića bi u svojim redovima vidjeli i na “Marakani”, u Vovjodini, Čukaričkom…lista je podugačka. Jovan Vladimir Pavlović je 2000. godište, i već dvije godine je standardan prvotimac lidera drugoligaškog Zapada Željezničara s “Predgrađa”.

Pored Ćetkovića, evo sada i Pavlovića, još jedan vunderkin iz Sport Team, Bojan Marković takođe se nalazi na meti nekoliko klubova, kako Srbije, tako i Premijer lige BiH.

Očigledno da plodovi mukotrpnog rada počinju davati rezultate, ali u OFK Sport Teqm neće stati, jer iza pomenute trojke stiže cijela armija talenata, njih oko 500….