OFK Sport Team spada u jedne od najboljih organizovanih klubova u RS, ali i regiji, pogotovo u radu s mlađim kategorijama.

Odlični uslovi u balonu kod Rebrovačke crkve, te na terenu na “Pregrađu” daju mogućnosti klincima da napreduje mnogo brže od svojih vršnjaka iz okolnih klubova. Pored pažnje prema klincima odličnu atmosferu prave i roditelji, kao dio pobjedničkog tima.

Jednu od mnogobrojnih fešta “mama i tata” imali su i roditelji generacije 2004. Krenulo je sve od utakmice, u kojoj su roditelji bili podijeljini na “bijele” i “plave”. Iako se u pojedinim momentima bilo zaoštrilo, sve je ipak završeno u duhu fer-pleja, a pobjedu je odnijela ekipa “bijelih” 8:5, mada je rezultat mogao biti i drugačiji. Na jednoj strani raspoloženi su bili Radić, Galić, golman Stanivuković, Bundalo,… dok su “plavi” ostali usamljeni na krilima Babića i Popovića. Ostataku ekipe i kod jednih i kod drugih preporučuju se dodatni treninzi,…

 

OFK Sport tem tate

Međutim, u trećem poluvremenu uz ” iće i piće” svi su bili pobjednici, prepričavale su se anegdote sa antologijskog meča, “peckale” mame kao vjerne navijačice i smišljale taktike za neke nove susrete. Ocjena je da u prvom sledećem okupljanju treba biti prisutan sudija, jer kod pojedinih tata ruka je ruka, i kad nije ruka. Uz odličnu atmosferu pali su i dogovori za neke nove akcije i malih dječaka, inače veoma talentovane generacije, ali i tata na fudbalskom zadatku. Odabir je pao na Beč, kada će krajem maja krenuti veseli konvoj za austrijsku prestonicu. Do tada, uz treninge, kaficu i pivce prepričavaće se zgode i nezgode, a pojedine su ličile na kultni serijal “Lud, zbunjen, normalan”.

I na kraju veliko hvala za angažovanost svih roditelja, trenera, a posebno priznanje ide na adresu Roberta Radića, koji je za ovu priliku obezbjedio komplet opremu za obje ekipe, kao i Zlatku Davidoviću, koji je ustupio prostor u balonu, a sve vrijeme bio je i vjerni navijač na utakmici tata.