Nije prvoaprilska šala – Ozren je upisao svoje prve bodove na strani ove sezone, dok su Laktaši još jednom pokazali da im prednost domaćeg terena i nije prednost. U prvom poluvremenu utakmice Laktaši su prijetili, stvorili sijaset prilika ali lopta nije htjela u mrežu protivnika. Ozren je svega jedanput zapucao prema golu i pogodio. Desilo se to u 23. minuti kada je grešku domaćih igrača kaznio Vladan Lukić i sa nekih 20-ak metara lijepo zabio za prednost svoje ekipe. Do kraja poluvremena Laktašani su pokušavali izjednačiti ali bezuspješno, pa se na pauzu otišlo sa 0:1.

U drugom dijelu sličan scenario. Ipak, Laktašima su bod donijeli rezervisti Savić i Milinović. U igru je u 66. minuti umjesto Stamenkovića ušao Ozren Savić, koji je već šezdeset sekundi kasnije promiješao odbranu gostiju i asistirao Bojanu Milinoviću za 1:1.

Laktaši su propustili šansu da se pobjedom odmaknu od opasne zone, pa će priliku za iskupljenje tražiti na “Čairama” iduće kolo. Gosti iz Petrova mogu biti zadovoljniji ovim bodom, koji ih gotovo sigurno ostavlja u ligi, a kojeg će moći ovjeriti za sedam dana kada im na megdan dolazi Sloga iz Srpca.

LAKTAŠI – OZREN 1:1 (0:1)

Strijelci: 0:1 Lukić (23), 1:1 Milinović (66). Stadion: Gradski u Laktašima. Gledalaca: 100. Sudija: Nemanja Malić (Banjaluka). Pomoćnici: Bojan Panić (Prijedor) i Darko Đekanović (Kotor Varoš). Delegat: Goran Balaban (Banjaluka).  

Laktaši: Lakić, Telić, Šipovac (od 71. Šavija), Bajić, Trninić, Radetić, Stamenković (od 66. Savić), Erceg, Keleman, Bursać, Lekić (od 46. Lekić). Trener: Miljan Bajić

Ozren:Ćuković, Sofrić, Ristić, Martić, Vuković V, Lukić, Stefanović (od 75. Stjepanović), Vuković S (od 90. Čakarević), Ristić, Majstorović, Marković. Trener: Simo Tumarčić