I Lider je zaustavljen, i to tek u 19. kolu drugoligaškog Zapada! Na kraju 4:1 za Proleter, ali rezultat je previsok i nerealan za ono što se vidjelo na terenu za 90 minuta igre. Proleter jeste bio silno motivisan, ali da nije bilo vjetra u leđa sudijske trojke na čelu sa Slađanom Lazarevićem iz Petrova koji je dva puta pokazao na bijelu tačku za domaćina, pitanje je kako bi ovaj meč završio.

Željo je poveo u 10. minutu peko Krunića sa 11 metara, ali uslijedio je preokret, takođe sa “kreča” u režiji Markovića, da bi Miladić i Đekanović u samom finišu meča dotukli lidera s “Predgrađa”, kojem ni ovako težak poraz ne bi trebao biti prepreka za plasman u elitu Srpske, osim ako mu na putu u svakom kolu bude stajao Lazarević i njemu slični…..

PROLETER – ŽELJEZNIČAR SPORT TEAM 4:1 (1:1)

Strijelci: 0:1 Krunić (10, penal), 1:1 Marković (28, penal), 2:1 Marković (penal, 64), 3:1, Miladić (83), 4:1 Đekanović (90). Stadion: “Radolinka”. Gledalaca: 300. Sudija: Slađan Lazarević (Petrovo). Pomoćnici: Darko Vukojević (Doboj) i Ljubiša Lukić (Modriča). Delegat: Dejan Tomić (Gradiška). Žuti kartoni: Nikolić, Galamić, Kovaljesko, Marković, Josipović, Cocić, Đukarić, Đekanović, Blagojević. Udaljen sa terena : Zoran Dujaković (službeni predstavnik Proletera) u 25. minutu.

Proleter: Omerović, Josipović, Đukarić, Nikolić, Osmić (od 88. Đekanović), Miladić, Marković, Galamić (od 80. Simić), Stojanović, Kovaljesko, Cocić.

Željezničar Sport Team: Kukrika, Majkić, Tadić (od 84. Šatara), Kević (od 64. Petković), Bosančić, Marković (od 90. Blagojević), Krunić, Jokanović, Malić, Ostojić, Kuzmanović (od 63. Čolić).