Nije prvi, ali kao da jeste! Zoran Mrmi Mijić, na prestižnoj manifestaciji “Večernjakov pečat” osvojio je drugo mjesto u izboru za ličnost godine!

Dubički golman i sportski radnik nakon brojanja glasova našao se na drugoj poziciji, odmah iza Marka Pipunića, uspješnog privrednika iz Osijeka, čija je životna priča, i to ona izbjeglička ujedinila region.

Ipak, zvijezda večeri bio je i naš Mrmi. Čestitke su stizale sa svih strana, od Mladena Ivanića, Nedeljka Čubrilovića, Igora Radojičića, Miroslava Lajčaka, premijera Hrvatske Plenkovića….A nakon šest života, Zoran je na putu za Mostar doživio još jedan čas sa sudbinom,….

O tome priča za naš portal:

– Blizu Tomislavgrada ispred mene se desila teška  saobraćajna nesreća u kojoj su dvje djevojke teško povrijeđene.  Uspio sam oživjeti jednu djevojku, ubrzo je došla i policija iz Tomislavgrada, djevojke su spašene, a moje svečano odjelo bilo je krvavo. Mora sam ga baciti, ali to je najmanja šteta, važno je da je djevojka preživjela. Kada sam stigao u Mostar proširila se priča, niko nije mogao povjerovati da se sudbina još jednom samnom poigrala. Nagrada kao nagrada, ni prva, ni poslednja, ali čini mi se da više poštuje ono što sam napravio igrom sudbine negdje daleko nego kod kuće –poručio je Zoran Mrmi Mijić, humanista iz Kozarske Dubice.