Horor u Bratuncu, i to onaj fudbalski!

U  okviru 27. kola Regionalne lige RS grupa “istok” Bratstvo je u Bratuncu dočekalo  Jedinstva iz Ročevića. Utakmica je završena pobjedom domaćina rezultatom 2:0, ali ne na bilo kakav način. Bilo je kao u vestern filmovima.”izgubi, ili život”!

Nakon incidenta protiv Lokanja, nastao je novi prekid, koji je trajao nešto više od pola sata! Naime domaći fudbaleri su uputili pretnje gostima, ako ih ne puste da dođu do trijumfa,  da neće živi izaći iz Bratunca, čak su u nekim situacijama i napali goste fizički. Glavni sudija ove utakmice bio je Bojan Mitrović iz Bijeljinje.  Nakon što se smirila situcija on je odlučio da se utakmica nastavi i Bratunac je na jedan veoma čudan način osvojio tri boda. Zašto j Mitrović nastavio utakmicu, ostaje tajna, a možda je i njegova sigurnost bila ugrožena, kao i ostalih službenih lica, koji nisu imali ništa bolji tretman nego fudbaleri iz Roćevića.

Oba pogotka dao je Andrić, a prvi u 20. minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena! Pametnom valjda jasno šta se dešavalo u Bratuncu….

Jovanče Dmitrašinović