Poslije predaje potpisa “Koalicije za spas fudbala Srpske” za sazivanje Vanredne Skupštine FSRS, isto je učinio i Izvršni odbor FSRS, koji je zatražio sjednicu tog tijela, koju je predsjednik Mile Kovačević već jednom otkazao iz samo njemu znanih razloga.

Tema Izvršnog odbora biće prepiska Kovačevića i genseka Ćejića sa Sarajevom bez znanja Izvršnog odbora i Skupštine, te aktuelna situacija u FSRS.

Ovaj prijedlog podržalo je šest članova Izvršnog odbora, i to Dragan Aranđić, Milorad O Lale, Vico Zeljković, Dušan Marković, Mirko Milošević i Mladen Kršić.

       

         

      

Potpis za održavanjem sjednice Izvršnog odbora FSRS nije stavio Mile Kovačević, Dragan Banjac, Siniša Dakić i Rodoljub Oljača. Međutim, evidentno je da je “vožd iz Žeravice” izgubio svako povjerenje i u institucijama FSRS, jer oba potpredsjednika (Marković i Lale) su bili uz većinu.

Sjednica IO FSRS trebala bi da se održi u naredna 2-3 dana, ako Kovačević prije toga nepodnese neopozivu ostavku….što mu je po svemu sudeći jedino i preostalo…San o bh fanatikosima i fotelji u Sarajevu ostao je tako samo san, iz kojeg se probudio bolno otriježnjen da je ostao sam i da su mu leđa okrenuli i oni najodaniji saveznici. A, baš ti saveznici, za naš portal će uskoro otvoriti dušu, o svemu onome što je Kovačević radio i nije radio proteklih 12 godina. Materijala za dobar film ima…..