Fudbaleri Gorice krenule su sa radom, čini se u nikad boljem ambijentu! Trener Duško Sakan na raspolaganju imao je 24 fudbalera, niko iz kluba nije otišao, a stigla su dva pojačanja. Riječ je o iskusnom Aleksandru Raduloviću (BSK), te mladom Ajnuru Mrkonji (2006), koji je igrao sa Krupom Omladinsku Premijer ligu BiH.

-Najvažnije da smo ostali na okupu, i uz ova dva pojačanja i možda još jedno, vjerujem da će se igrati lijep fudbal u Šipovu. Imamo visoke ambicije, da budemo među prvih pet-šest ekipa na drugoligaškom Zapadu. Možemo obećati svoj maksimum, igrati lijep fudbal i pošteno, pa šta Bog da – naglasio je trener -igrač Dušk Sakan.

Predsjednik kluba Jovo Dakić bio je još tačniji, kada su planovi u pitanu.

-Očekujemo još bolje rezultate. Naš cilje je Prva liga. Želimo nastaviti lijepu priču, sa ovom sredinom, našim vjernim navijačima, mislim da imamo taj kapacitet i da ispišemo još jednu lijepu stranicu fudbala u Šipovu – istakao je Jovo Dakić, predsjednik kluba.

On je dodao da je pored rezultata prevashodni cilj da se ojača omladinska škola koja danas broji oko 130 dječaka, uz želju da uskoro iz nje crpe igrače za prvi tim.