Fudbaleri Sloge poraženi su na pripremama na Zlatiboru od Radničkog iz Kragujevca (2:4), ali to nije previše zabrinulo šefa Stručnog štaba Vladu Jagodića.

-Noćni termin, dobar ugođaj, protivnik možda i prejak za našu prvu utakmicu, ali poraz nas ne brine. Vidio sam mnogo toga, igrali smo sa dvije ekipe po 45 minuta. Svjesno smo izabrali veoma jakog protivnika, jer ništa lakše nas ne čeka ni u Prvenstvu. Najvažnije da izađemo iz priprema a da se niko ne povrijedi. Želim da mi ekipa djeluje na utakmicama onako kako radimo na treninzima. Grešaka ima, međutim ako su već morale doći, sigurno da je sada lakše to istrpiti, nego kada budu utakmice za bodove. Mislim da ćemo biti sve bolji i bolji – poručio je Jagodić.

Golove za Slogu postigli su Karać i Ristić, a strijelci za Radnički bili su Ortiz, Aleksić, Ćosić i Gluščević. Za dobojlije su u ovom meču nastupili: Pavlović, Đekić, Varga, Milanović, Grabež, Kvesić, Popara, Predragović, Veselinović, Đokić, Mrkaić. Još su igrali: Gučmazov, Perković, Batar, Omić, Ristić, Handžić, Karać, Milićević, Milosavljević, Dadić, Barbarić, Delić, Erić.

U srijedu slijedi nova provjera, a rival je crnogorski prvoligaš Arsenal iz Tivta.