Poput stihova čuvene pjesme Željka Šašića, tako nekako i atmosfera u Laktašima pred revanš meč polufinala Kupa Republike Srpske “Dr Milan Jelić” sa Krupom, raste iz časa u čas, a očekuje se da eksplodira u srijedu oko 16.30 časova, kada će ekipe krenuti sa centra.

Na tribinama Gradskog stadiona očekuje se rekordan broj gledalaca, preko 2.000, ali i paklena atmosfera. Ulaz na Istočnu tribinu biće slobodan, točiće se besplatno pivo, i nema sumnje da bi srijeda mogla biti pravi sportski praznik.

Već tradicionalno za važne utakmice, i ovaj put postavljeni su bilbordi koji pozivaju na utakmicu, a u duhu dobrih prijateljskih odnosa, dva kluba kao i pred prvi meč imaće zajedničku konferenciju za novinare, koja je planirana u utorak u 10.00 časova.

Podsjećamo da su Laktaši slavili u prvom meču (0:1) i da sa lijepom prednosti ulaze u revanš, ali znaju i da je nedavni prvenstveni okršaj pripao lideru i to ubjedljivo (0:3). Obje ekipe napravile su dobre rezultate kao uvertiru pred veliki meč, Krupa je petardom ispratila Tekstilac, a Laktaši su sa rezervistima odoljeli u Istočnom Sarajevu (0:0).

Neka bude spektakl i neka pobijedi fudbal, u ovom slučaju bolji…..