Iako još nije napunio 17 godina (3. 11. 2004) Marko Bundalo će debi u seniorskom dresu Krupe pamtiti dok je živ!

Naime, ovaj fudaler, inače, neumorna radilica na terenu, u Novom Gradu u meču 1/8 finala Kupa Republike Srpske postigao je golčinu, sa preko 30 metara, i to je bilo dovoljno da prvoligaš iz kanjona “Tijesno” prođe dalje.

Debi kakav se samo poželiti može, a pogledajte i taj prelijep pogodak…..

A, Bundalo je i standardan član juniorskog sastava Krupe, koji uspješno nastupa u Premijer ligi BiH.

Imam odlične uslove za rad, i dosta sam napredovao uz trenere Studena i Anđelića. Povremeno se priključujem i prvom timu, što mi svakako godi, jer sve to daje dodatnu eksploziju mladom fudbaleru – kaže Bundalo, koji je prve fudbalske korake napravio na “Predgrađu” u dresu Željezničar Sport team.

Krupa kao klub pruža maksimalne uslove za rad uz mir i disciplinu što pokazuju dosadašnji rezultati juniora, ali i seniora. Moje je da treniram, čekam priliku i objeručke je zgrabim, a ona će doći prije ili poslije – napominje Bundalo.

Aovaj vrijedni mladić je i fudbalski sudija gdje je prošao akademiju UFSI Banjaluka.

– Iz jednog sasvim novog ugla posmatram čari fudbalske igre. Vidjeću, kako će sve to ići, naravno da je fudbal i moja igra prioritet, ali ko zna, i pištaljka ima čari – istakao je Bundalo, pred kojim bi mogla biti lijepa fudbalska karijera, jer 17. mu je godina tek….