Fudbaleri Borca i dalje su u samom vrhu “bundesligaškog” karavana”! U jednom od derbija kola savladali su Slogu Nektar (3:1) i sa 24 boda za petama su lideru iz Šargovca.

Ono što će se pamtiti dogodilo se u drugom poluvremenu, odnosno posljednjih pola sata. Rezervista Bjeljac doveo je domaćina u vodstvo u 59. minutu, ali Milaković je u 72. minutu vratio stvari na početak. Međutim, vrlo brzo, prvo Toni Pavlić sa 11 metara donosi novu prednost Drvarčanima, da bi Aćić u sudijskoj nadoknadi “zacementirao” nova tri boda Borca.

Sigurno najbolja sezona u poslejdnjoj deceniji Borca, i veliki apetiti su u toj regiji, da se gleda fudbal višeg ranga. Vidjećemo hoće li Borac izdržati tu trku….

BORAC (ID) – SLOGA NEKTAR 3:1 (0:0)

Strijelci: 1:0 Bjeljac (59), 1:1 Milaković (72), 2:1 T. Pavlić (75, penal), 3:1 Aćić (90+2). Stadion: “SRC Radomir Kovačević”. Gledalaca: 100. Sudija: Dejan Smiljić. Pomoćnici: Radomir Petković i Radoslav Ćetojević. Delegat: Mihajlo Maletić (svi iz Banjaluke).

Borac (ID): M. Miočević, Jeremić (od 53. Č. Pećanac), Srdić (od 46. Mihajlović), I. Pećanac, T. Pavlić, Grubor (od 46. Bjeljac), Damjanović (od 46. I. Pavlić), Špiranović, Gvozdenović (od 80. I. Miočević), Savić, Aćić.

Sloga Nektar: Koljančić, Dobraš (od 69. Makarić), Da. Lugonja, Vasilić, Karalić, V. Vranjković, Dr. Lugonja, Vujinović, Milaković, Krpelj, O. Vranjković.