Fudbaleri bijeljinskog premijerligaša Radnika dobili su zasluženi odmor koji će trajati do 14. januara naredne godine, kad će trener Mladen Žižović izvršiti prozivku.

Svi igrači su dobili program rada  kojeg će se pridržavati tokom pauze. Uprava nastoji da se od početka februara obezbijedi da se dio priprema  sprovede na Crnogorskom primorju (Budva) od 10 dana gde će se odigrati i nekoliko utakmica.
– Prvi dio prvenstva smo završili na sedmom mjestu sa 22 osvojena boda. Zadovoljni smo i ako smo prema planu trebali imati 2-3 boda više. Dobro smo igrali prvih šest kola kad smo osvojili 10 bodova, a u narednih 9 kola 11 bodova. U finišu smo u  4 poslednja kola osvojili samo 1 bod. U poslednjim kolima na igračima se primjetio zamor. U nekim utakmicama su nas i sudije oštetile zašto to ne reći. Očekuje nas teško proljeće. Krupi bježimo sedam, a GOŠK-u četiri  boda. Osim Sarajeva i Zrinjskog ostale ekipe nam nisu mnogo odmakle i svaki kiks može biti koban –rekao je trener bijeljinaca Mladen Žižović.
– U pauzi ćemo angažovati nekoliko pojačanja možda za svaku poziciju. Ugovor ističe jedino Aleksandru Glišiću, ali ćemo učiniti sve da on i dalje ostane naš član, iako je on intezivno u potrazi za inostranim angažmanom – kaže Nebojša Tomić, generalni sekretar Radnika.
                                                                   Mijodrag Jakovljević