Situcija u Rukometnom klubu Borac uvijek je u žiži interesovanja javnosti, pogotovo kada su vijesti crne….Poslednja kolumna Mire Bjelića https://pravdabl.com//dokle-ce-vas-lagati-samozvani-direktor-kluba-vladimir-brankovic/ izazavala je veliku pažnju, a uslijedile su i reakcije.
Dugogodišnji sportski radnik Rade Radinković, koji je veći dio života proveo služeći klubu iz Gospodske ulice pokušao je dobronamjerno odgovoriti Bjeliću:
– Obraćam se povodom objave teksta kontraverznog Mire Bjelića, cjeneći dobru namjeru svakog igrača, člana uprave, skupštine i ljubitelja kluba, koji želi pomoći našem Borcu – započeo je monolog Radinković, pa nastavio u jednom dahu:
– Pretpostavljam da je Miro na svoj način možda imao dobru namjeru, iako ovaj kritički vid sumnjam da može pomoći. Konstatujući da se RK Borac nalazi u teškoj situaciji, nije otkrio ništa novo, i nije prvi put. Postavljam otvoreno pitanje, koji je njegov konkretan predlog da se teška situacija prevaziđe. Zašto kao čovjek koji je svojevremeno znatno doprinio  organizovanju i uspjehu našeg slavnog kluba, nije organizovao “okrugli sto”, kojem bi trebali prisustvovati  Milorad Karalić, Abaz Arslanagić, Zdravko Rađenović, Rade Unčanin, član aktuelnog Upravnog odbora, član Skupštine kluba, aktuelnog direktora kluba Vladimira Brankovića, kao i nekoga iz bivšeg rukovodstva kluba, kako bi zajednicki potražili izlaz iz trenutne nezavidne situacije. Sto se tiče “prozivke” direktora Brankovića, nije prvi put, međutim postavlja se pitanje koliko bi Borac imao više da je neko drugi na njegovom mjestu u ovakvom ambijentu. Interesantno je da trenutno brani gospodina Umičevića, kojeg je do juče isto prozivao, a kojeg je lično on doveo u klub. Na kraju da zaključim, Borcu je potrebno više rada, a manje priče, pa tako i tebi Miro Bjeliću – zaključio je Rade Radinković.