Borac nema nikakvih obaveza prema Zvezdanu Đorđiloviću, tvrde iz FK Borac, nakon što je bivši igrač banjalučkog prvoligaša tužio klub zbog navodnog  falsifikovanja potpisa u reprogramu Ugovora.

– Borac ne duguje ništa Đorđiloviću. Plaćeno mu je do zadnje marke, to je ok momak, ali ima advokata koji bi se prodao đavolu za siću. Vidjećemo na kraju ko je u pravu, ali sigurno da Borac neće padati zbog 2.000 KM – poručili su nam iz FK Borac, uz konstataciju da je klub iz Platonove ulice u kratkom vremenskom razdobolju isplatio dugovanja prema Petru Iliću 30.000 KM, Vladanu Grujiću 20.000 KM, Bojanu Joviću 5.000 KM, te Milanu Stojanoviću 3.000 KM,…

Niti jednom igraču iz Srbije Borac ne duguje niti marke. Riješeni su  Đilas, Milosavljev, Rajović i Prljević. Oni su isplaćeni do poslednje marke, bez ikakvog reprograma. Na red sada dolaze Toni Jović, Uglješa Radinović, Nebojša Runić  i Fedor Predragović, uz napomenu da su to sve dugovanja prije januara, kada je stigla nova Uprava, jer od tada sve plate su isplaćene – poručili su iz FK Borac.