Kratkotrajna pauza je prošla za fudbalere Krupe kojni su krenuli sa radom. Prozivku na stadionu u Krupi na Vrbasu izvršio je trener Slobodan Starčević, koji se zajedno sa predsjednikom Dragomirom Ilićem i trenerom Damirom Špicom obratio okupljenim igračima. Za sada na okupu je 27 igrača, ali u klubu kažu da će ih biti još. Među njima su i trojica novajlija: Zoran Milutinović (Rudar Prijedor), Ajdin Redžić (Borac) i Irfan Jašarević (Travnik).

Podigli smo stepenicu više. Želimo postati stabilni premijerligaši. Mislim da nam je mjesto u zlatnoj sredini, a za tako nešto potrebno je ekipi obezbijediti optimalne uslove. I oni će ih imati, kao i svi oni igrači koji će otići iz našeg kluba u neki niži rang takmičenja, i dalje će biti naša obaveza. Želimo postaviti standarde da budemo ponos naše regije. Idemo ka tome, i svi vi zajedno sa nama trebate da stremite ka najvišim i najvećim ciljevima – poručio je prvi čovjek kluba Dragomir Ilić.

Trener Slobodan Starčević vjeruje da će ekipa maksimalno spremno dočekati novi šampionat.

– Radićemo prvih 15 dana na našem stadionu, a prvu sedmicu iskoristićemo za testiranja, ljekarske preglede, jačanje fizičke spreme, radićemo i u teretani, dva puta dnevno svaki dan. Polazak za Zlatibor planiran je 27. juna, i u Srbiji ostajemo 15 dana. Dan prije odlaska odigraćemo utakmicu sa novim premijerligašem Metalegeom, a na Zlatiboru imaćemo adekvatne protivnike – raportirao je Slobodan Starčević.

Prvoj prozivci prisustvovali su: Mladen Ilić, Jovan Kutić, Ajdin Redžić, Dušan Mijić, Dragan Vuković, Aleksandar Vukotić, Stojan Maksimović, Draško Lolić, Nikola Dujaković, Obren Cvijanović, Dejan Gavrić, Slobodan Milanović, Elvir Koljić, Irfan Jašarević, Zoran Milutinović, Uroš Mirković, Marko Mazalica, Miljan Ljubenović, Nebojša Stjepanović, Vladimir Tučić, Nemanja Damjanović, Srđan Malinović, Želimir Đukarić, Stefan Stojanov, Stefan Pupovac, Vladimir Ilić, Zoran Šamara.